RPA

RPA

Optimaliseren heeft een nieuwe dimensie.

De impact van RPA technologie op organisaties neemt in verschillende sectoren toe. De financiële sector is een ‘early adopter’ van RPA. Door de vele repetitieve dataverwerkingstaken zijn processen, binnen o.a. banken en verzekeraars, goede kandidaten om te automatiseren met software robots.

Het resultaat? Hogere klant- en werknemerstevredenheid door snellere en 24/7 verwerking, meer datakwaliteit, tijdsbesparing op de werkvloer en een betere audit trail. Als tool heeft RPA vele voordelen, de uitdaging zit in hoe uw organisatie dit adopteert en implementeert.

RPA Boost is onze nieuwste start-up geladen met jarenlange ervaring in de financiële sector.

RPA Cases

E-mail Archiving
E-mail Archiving
Design, Implementation

Mylette RPA ondersteunt E-mail gebruikers in de afhandeling en categorisering van inkomende mail. De gebruikte softbot archiveert mails en voegt deze met attachments toe aan het digitale dossier van de cliënt.

Interne gebruikers kunnen meer tijd besteden aan toegevoegde waarde en oplossend vermogen in de dienstverlening.

Customer Communication RPA
Customer Communication RPA
Management, Implementatie

Mylette RPA acteert als IT management met de opdracht dagelijkse communicatie met clienten te optimaliseren. Met de inzet van 10 bots zijn processen formulieren en brieven verbeterd en de benodigde menskracht verminderd.

De bots zijn bovendien generiek en herbruikbaar voor andere toepassingen.

Implementation Support
Implementation Support
Process Design, Implementation

In een programma worden 100+ lokale back offices geconcentreerd in 4 centrales. Onder leiding van Mylette RPA werd een LEAN initiatief gestart om procesvervuiling te elimineren en zodoende in het programma meer handen vrij te maken voor de transitie.

Gedurende het twee jaar durende programma ondersteunen bots om werk te organiseren en dagelijkse taken in beeld te houden.

Betrokken Consultants

Selly Wunderink
Selly Wunderink

Mylette werkt onder andere voor de volgende bedrijven