Robotic Process Automation

Robotic Process Automation

Optimaliseren heeft een nieuwe dimensie

De impact van RPA (Robotic Process Automation) technologie op organisaties neemt in verschillende sectoren toe. De financiële sector is een ‘early adopter’ van RPA. Door de vele repetitieve dataverwerkingstaken zijn onder andere banken en verzekeraars goede kandidaten om processen te automatiseren met behulp van software robots.

Het resultaat? Een hogere klant- en werknemerstevredenheid door een snellere (24/7) verwerking, hogere datakwaliteit, tijdsbesparing op de werkvloer en een betere audit trail. Als tool heeft RPA vele voordelen. De uitdaging zit in hoe uw organisatie dit adopteert en implementeert.

RPA Boost is onze nieuwste start-up geladen met jarenlange ervaring in de financiële sector.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

RPA cases

E-mail Archiving
E-mail Archiving
Design, Implementation

Mylette RPA ondersteunt e-mailgebruikers in de afhandeling en categorisering van inkomende e-mails. De gebruikte softbot archiveert e-mails en voegt deze met attachments toe aan het digitale dossier van de cliënt.

Interne gebruikers kunnen zo meer tijd besteden aan toegevoegde waarde en oplossend vermogen in de dienstverlening.

Customer Communication RPA
Customer Communication RPA
Management, Implementation

Mylette RPA acteert als IT-management met de opdracht om dagelijkse communicatie met clienten te optimaliseren. Met de inzet van 10 bots zijn processen, formulieren en brieven verbeterd en is de benodigde menskracht verminderd.

De bots zijn bovendien generiek en herbruikbaar voor andere toepassingen.

Implementation Support
Implementation Support
Process Design, Implementation

In een programma worden 100+ lokale back offices geconcentreerd in 4 centrales. Onder leiding van Mylette RPA werd een Lean initiatief gestart om procesvervuiling te elimineren en zodoende in het programma meer handen vrij te maken voor de transitie.

Gedurende het twee jaar durende programma ondersteunen bots om werk te organiseren en dagelijkse taken in beeld te houden.

Betrokken consultants

Mylette werkt onder andere voor: