Trade processing

Trade processing

Houd de machinekamer op kracht

Trade processing is de machinekamer van financiële instituten. Hier zit letterlijk het operationeel vermogen. Verandering door wijzigingen in bijvoorbeeld beleid of regelgeving of verandering door robotisering kan als gevolg hebben dat er minder tijd en aandacht overblijft voor strategie, sales en verwerkingscapaciteit. 

De consultants van Mylette kunnen met hun expertises ervoor zorgen dat veranderingen binnen één afdeling 'gedragen' worden, zodat de machinekamer zo optimaal mogelijk blijft draaien. 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Trade processing cases

Securities Processing
Securities Processing
Project Management, Architecture

Voor een IT-dienstverlener in de financiële sector leverde Mylette projectmanagement en architectuur voor de implementatie van een nieuwe effectenadministratie bij een grote Nederlandse bank.

Enterprise Architecture
Enterprise Architecture
Solutions, Architecture

De Nederlandse branche van een internationaal opererende bank vroeg Mylette een target enterprise architectuur op te zetten. Deze architectuur omvatte een data warehouse architectuur en een cloudstrategie voor applicaties. Binnen 6 maanden leverde Mylette een uitvoerbaar plan en architectuurstandaarden.

Cash Management Services
Cash Management Services
Project Management, Business Analysis, Solutions

Voor een Nederlandse bank leverde Mylette projectmanagement en (business & technische) architectuur input voor de update van cashmanagement services voor grootzakelijke cliënten. Het traject behelsde pakketselectie tot en met implementatie. Mylette leverde ook nazorg voor cliënt support en release management.

Repo's Implementation
Repo's Implementation
Project Management, Business Analysis

Voor een gespecialiseerde Nederlandse bank gaf Mylette leiding aan de implementatie van repo's in transactieverwerkende systemen, rapportages en accounting. Onze specifieke ervaring met de gebruikte systemen gaf de doorslag voor een succesvolle introductie van dit product.

Alternative Investments
Alternative Investments
Business Analysis, Expert Services

Een grote Nederlandse asset management organisatie implementeert een strategie van illiquide en alternatieve investeringen. Mylette assisteerde bij het inpassen van afwijkende transactieprocessen in de lopende operatie.

Hedging Illiquid Assets
Hedging Illiquid Assets
Business Analysis, Implementation

Een aan een Nederlandse verzekeraar gelieerde asset manager verzorgt de liability hedging. Onderdeel daarvan waren interne TRS'en waarvoor Mylette het lead design en de operationele inrichting heeft verzorgd.

Mylette werkt onder andere voor: