Trade Processing

Trade Processing

Machinekamer op kracht houden.

Trade processing is de machinekamer van financiële instituten. Hier zit letterlijk het operationeel vermogen.

Verandering door wijzigingen in bijvoorbeeld beleid, regelgeving of door robotisering kunnen als gevolg hebben dat strategie, sales en verwerkingscapaciteit uit het lood raken. 

De consultants van Mylette kunnen met hun expertise zorgen dat veranderingen binnen een afdeling 'gedragen' worden, om te zorgen dat de machinekamer zo optimaal mogelijk blijft draaien. 

 

Trade Processing Cases

Securities Processing
Securities Processing
Project Management, Architecture

Voor een IT dienstverlener aan de financiele industrie leverde Mylette project management en architectuur voor de implementatie van een nieuwe effectenadministratie bij een grote NL bank.

Enterprise Architecture
Enterprise Architecture
Solutions, Architecture

De NL branche van een international opererende bank vroeg Mylette een target enterprise architectuur op te zetten. Deze architectuur omvatte een data warehouse architectuur en een cloud strategie voor applicaties. Binnen 6 maanden leverde Mylette een uitvoerbaar plan en architectuurstandaarden.

Cash Management Services
Cash Management Services
Project Management, Business Analysis, Solutions

Voor een NL bank leverde Mylette project management en (business & technische) architectuur input voor de update van cash management services voor grootzakelijke cliƫnten. Het traject behelsde pakketselectie tot en met implementatie. Mylette leverde ook nazorg voor client support en release management.

Repos Implementation
Repos Implementation
Project Management, Business Analysis

Voor een gespecialiseerde NL Bank gaf Mylette leiding aan de implementatie van repo's in transactie verwerkende systemen, rapportages en accounting. Onze specifieke ervaring met de gebruikte systemen gaf de doorslag voor een succesvolle introductie van dit product.

Alternative Investments
Alternative Investments
Business Analysis, Expert Services

Een grote NL asset management organisatie implementeert een strategie van illiquide en alternatieve investeringen. Mylette assisteerde bij het inpassen van afwijkende transactieprocessen in de lopende operatie.

Hedging Illiquid Assets
Hedging Illiquid Assets
Business Analysis, Implementation

Een aan een NL verzekeraar gelieerde asset manager verzorgt de liability hedging. Onderdeel daarvan waren interne TRS'en waarvoor Mylette het lead design en operationele inrichting heeft verzorgd.

Mylette werkt onder andere voor de volgende bedrijven