Cees Sep

Cees Sep

Cees Sep

Managing Consultant

Cees is general manager en programma manager in commercial banking en hypotheken. Hij heeft een groot overzicht over commerciële bankier activiteiten en de ervaring in het leiden en begeleiden van structurele transities.

In zijn loopbaan bekleedde posities als Product Manager en Interim Manager tijdens omvangrijke veranderingen naast leidinggevende functies binnen consultancy organisaties.

Stuur Cees een e-mail.

 

Cees Sep

Cases

Crowd Funding
Crowd Funding
Project management

Voor een grote NL Bank gaf Mylette leiding aan de realisatie van een platform waarop financieringsaanvragen van zakelijke clienten worden gekoppeld aan investeringsmogelijkheden voor private banking clienten.

SME Corporate Finance
SME Corporate Finance
Product Owner, Agile, Programma Management

Een grote NL bank ontwikkelde een online omgeving voor het snel aanvragen en beoordelen van klein-zakelijke financieringen voor klanten.
Mylette gaf leiding aan het prototypen, het toetsen bij klanten en de introductie. Ook de integratie met verwerkende systemen was in scope van de oplevering.

Restructure Retail Services
Restructure Retail Services
Project Management, Interim Management

Een grote NL bank reorganiseert alle administratieve werkzaamheden, die uitgevoerd werden bij lokale vestigingen naar regionale afdelingen van elk ca 125 medewerkers. Mylette gaf leiding aan de overgang waarbij alle processen gestandaardiseerd en geoptimaliseerd werden.

Operations Corporate Finance
Operations Corporate Finance
Interim Management

Na uitval van een MT lid Operations binnen Corporate Finance heeft Mylette op interim basis deze rol ingevuld. De rol betrof de directe aansturing van vier locatiemanagers en indirect ca. 500 medewerkers bij het binnen SLA foutloos verwerken van alle opdrachten van de lokale vestigingen.

Mylette werkt onder andere voor: