Update

Update

Ons ISO 27001 certificaat is binnen!

ISO 27001 is een internationaal erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Serieus omgaan met informatiebeveiliging stond bij Mylette altijd al hoog op de agenda, maar recentelijk hebben we dit officieel vast kunnen leggen. We zijn dan ook ontzettend blij om te delen dat wij vanaf 2022 officieel gecertificeerd zijn.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een internationaal erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm heeft als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie te verzekeren. Dit heeft onder andere betrekking op het beschermen van persoons- en bedrijfsgegevens, maar ook bescherming tegen hackers en inbraken. Met een ISO 27001 certificaat tonen we aan dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

Wat betekent dit voor u?

Een ISO 27001 certificaat geeft u als klant of samenwerkingspartner de zekerheid dat wij serieus omgaan met informatiebeveiliging. Hiervoor hebben wij een Information Security Management System (ISMS) opgericht dat op onze gehele organisatie van toepassing is. Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging is een integraal kwaliteitssysteem dat is ingericht volgens de internationale norm ISO/IEC 27001 en voorziet in eisen voor het vaststellen, implementeren, bijhouden en continu verbeteren. Met het behalen van de certificering stopt het dus niet. Mylette wil de informatiebeveiliging structureel verbeteren.

U kunt ons ISO-certificaat hier downloaden. Wilt u weten welke onderdelen in scope zijn van ons managementsysteem voor informatiebeveiliging? Download dan onze Verklaring van Toepasselijkheid (Statement of Applicability).

Mylette werkt onder andere voor: