Mylette profiel

Mylette profiel

Mylette levert dienstverlening in de vorm van Consulting, Solutions en Services aan de financiële sector. De basis van Mylette, haar management en senior consultants, ligt in beurshandel en beurs transactieverwerking. Dit domein is langzaam maar zeker uitgebreid naar een volledig spectrum van expertise, kennis en kunde op het gebied van bankieren, brokerage en investments.

Onze belangrijkste kracht en drijfveer is dat we waarde en partnership bieden gebaseerd op kennis en een proactieve aanpak van veranderingen. Sinds de oprichting hebben we ongeveer elk substantieel Nederlands financieel instituut mogen bedienen met consulting en interim staffing. Sinds de toevoeging van Solutions en Services bieden we een volledig palet aan diensten voor onze cliënten.

Updates

Overname Ajilon
Overname Ajilon

De Adecco Group Nederland draagt per januari 2019 de ondernemingsactiviteiten van Ajilon Finance, Financial Markets Solutions (FMS) tak over aan Mylette. De overname van de FMS tak van Ajilon Finance is voor Mylette een logische uitbreiding en versterkt haar capaciteiten op het gebied van consulting. Wij zijn blij dat we op 1 januari 2019 onze nieuwe collega's mogen verwelkomen.

SBR Nexus partnert met Mylette
SBR Nexus partnert met Mylette

Voor een geruime periode heeft SBR Nexus de inhuur van haar flexibel personeel laten verlopen via Mylette, voor optimalisatie van het inhuurproces.

SBR Nexus is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank en bouwt aan een netwerk waar ondernemers hun (financiële) informatie met tal van organisaties digitaal, makkelijk en veilig kunnen uitwisselen, met een simpele druk op de knop.

Mylette werkt onder andere voor: