Disclaimer

Disclaimer

Voor het gebruik van de informatie op onze websites zijn de volgende bepalingen van toepassing. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Website: www.mylette.nl en www.thereclaimcompany.nl en alle onderliggende pagina's.
Gebruiker: bezoekers van de website;
Bedrijf: Mylette de bevoegde uitgever van de webpagina;
 
Mylette besteedt zorg aan de inhoud van de website, werkt deze regelmatig bij en actualiseert de inhoud. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.
Mylette geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.
Mylette biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.
Mylette is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt;
Mylette verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend;
Mylette kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook als direct of indirect gevolg van het gebruik van de informatie op onze website;
Mylette zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Ze kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website;

Replicatie van de inhoud, in delen of als geheel, wordt niet op prijs gesteld zonder voorafgaande toestemming. 

Bij de samenstelling van de site hebben we zorgvuldigheid betracht bij het gebruik van namen, beschrijvingen en beeldmateriaal. Mocht u op welke wijze dan ook problemen heeft met het door ons gepubliceerd materiaal, vragen wij u direct met ons contact op te nemen via de de geboden mogelijkheden op de site.  

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website;

Mylette werkt onder andere voor: