Regulation

Regulation

Onderscheidend vermogen in compliance?

Levert de implementatie van nieuwe regels in de financiële industrie geen competitief voordeel op? Ze bepalen wel in hoge mate de kosten van verwerking en rapportage en houden vrijwel constant een veranderorganisatie op de been.

Mylette denkt dat de wijze van implementatie van essentieel belang is, tot op strategisch niveau.

Regulation Cases

SEPA Transition
SEPA Transition
Business Analysis, Expert Services

Voor een IT dienstverlener voor de financiƫle industrie verzorgde Mylette advies met betrekking tot SEPA gedreven software aanpassingen en -bedrijfsprocessen. Deze aanpassingen zijn verwerkt in de producten van de IT dienstverlener aan banken en brokers.

AIFMD Compliance
AIFMD Compliance
Project Management, Expert Services, Architecture

Een NL vermogensbeheerder zocht ondersteuning bij het ontwikkelen en implementeren van AIFMD rapportages. De opdracht resulteerde in een blijvende adviesfunctie rond compliance waarin ook EMIR rapportages en -werkzaamheden worden ondersteund.

Dashboard Operational Risk
Dashboard Operational Risk
Solutions, Business Analysis

Voor een groot bedrijfspensioenfonds heeft Mylette Solutions een operational risk dashboard geleverd. Op deze manier is de grip van het management op dagelijkse gang van zaken en transities op het gebied van compliance en regelgeving sterk verbeterd.

Integration in 2020 architecture
Integration in 2020 architecture
Program Management, Interim Management

Voor een grote NL Bank verzorgde Mylette embedding van Financial Markets in een bankbreed IT transformatie programma. IT Standaarden en werkwijzen werden vertaald naar een roadmap voor de specifieke situatie bij Financial Markets.

EMIR Compliance
EMIR Compliance
Project Management, Business Analysis

Voor een NL Bank gaf Mylette leiding aan het project waarin de transitie naar central clearing en EMIR rapportages werd geleverd.
Mylette bracht design en implementatiewijze in op basis van best practices.

ILAAP Implementation
ILAAP Implementation
Project Management, Architecture, Solutions Selection

Voor een grote NL Bank gaf Mylette leiding aan de implementatie van ILAAP in het cash management betalingsverkeer voor de bank. Binnen het project representeerde Mylette ook enterprise architectuur en vertolkte een leidende rol in het solution selectieproces.

Mylette werkt onder andere voor de volgende bedrijven