Dashboards

Dashboards

Van data naar sturing

De hoeveelheid data binnen een organisatie kan behoorlijk zijn, maar wat gebruikt u om (bij) te sturen en hoe snel is cruciale informatie voor u beschikbaar?

Het beheersen van data en het bij beslissers brengen van informatie is wat dashboards doen en waarin wij kunnen voorzien. Dashboards zijn het zichtbare resultaat van een combinatie; kennis van welke processen cruciaal zijn meetbaar maken en beheersing van de (grote hoeveelheden) data die beschikbaar zijn in de organisatie.

Mylette ontwerpt en bouwt zowel datawarehouses als dashboards. We passen technieken toe die beschikbaar zijn door big data en die het mogelijk maken cruciale informatie uit data te halen zonder deze te hoeven structureren. 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Dashboard cases

Dashboard Operational Risk
Dashboard Operational Risk
Solutions, Business Analysis

Voor een groot bedrijfspensioenfonds heeft Mylette een operational risk dashboard geleverd. Op deze manier is de grip van het management op dagelijkse gang van zaken en transities op het gebied van compliance en regelgeving sterk verbeterd.

Risk Data Warehouse
Risk Data Warehouse
Project Management

Voor een Nederlandse vermogensbeheerder realiseerde Mylette een datawarehouse voor risk management doeleinden. Met behulp van een Agile aanpak werd dit project succesvol gebouwd en geĆÆmplementeerd.

Betrokken consultants

Mylette werkt onder andere voor: