Dashboards

Dashboards

Van data naar sturing.

De hoeveelheid data binnen een organisatie kan behoorlijk zijn, maar wat gebruikt u om te sturen, bij te sturen en hoe snel is cruciale informatie voor u beschikbaar?

Het beheersen van data en het bij beslissers brengen van informatie is wat dashboards doen, en wat wij voor u kunnen betekenen. Dashboards zijn het zichtbare resultaat van een combinatie. Kennis van welke processen cruciaal zijn en hoe ze meetbaar gemaakt kunnen worden in combinatie met een beheersing van de (grote hoeveelheden) data die beschikbaar zijn in de organisatie.

Mylette ontwerpt en bouwt zowel data warehouses als dashboards. We passen technieken toe die beschikbaar komen uit big data en die het mogelijk maken cruciale informatie uit data te halen zonder deze te hoeven structureren. Onze belangrijkste cliënten daarbij zijn pensioenfondsen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? neem dan contact met ons op!

Dashboard Cases

Dashboard Operational Risk
Dashboard Operational Risk
Solutions, Business Analysis

Voor een groot bedrijfspensioenfonds heeft Mylette een operational risk dashboard geleverd. Op deze manier is de grip van het management op dagelijkse gang van zaken en transities op het gebied van compliance en regelgeving sterk verbeterd.

Risk Data Warehouse
Risk Data Warehouse
Project Management

Voor een NL vermogensbeheerder realiseerde Mylette een data warehouse voor risk management doeleinden. Met behulp van een Agile aanpak werd dit project succesvol gebouwd en geïmplementeerd.

Mylette werkt onder andere voor de volgende bedrijven