Sjoerd Willemse

Sjoerd Willemse

Sjoerd Willemse

Senior Consultant

Sjoerd is solution designer en architect die kan opleveren. Koppelt intrinsieke academische technische kennis aan een schat aan ervaring in de financiële industrie. Complexiteit is goed: waardering, processen, architectuur.

Hij heeft posities bekleed als Software Development Manager, Solution Architect en Lead Analyst in complexe IT programma's.

Stuur Sjoerd een e-mail.

Sjoerd Willemse

Cases

Pricing Engine Implementation
Pricing Engine Implementation
Project Management, Solutions, Architecture

Een gespecialiseerde NL bank heeft een pricing applicatie geselecteerd voor haar complexe funding portfolio. Mylette zorgt voor project management, technische implementatie en interfacing met bestaande systemen en - functies.

Curve Builder Application
Curve Builder Application
Architecture, Solutions, Integration

Mylette Solutions heeft een kwantitatieve bibliotheek geleverd voor de Treasury en Derivaten afdeling van een grote Nederlandse Asset Manager. Het Mylette team heeft binnen 6 maanden geleverd, gebaseerd op OpenGamma's open source risk framework.

Enterprise Architecture
Enterprise Architecture
Solutions, Architecture

De NL branche van een international opererende bank vroeg Mylette een target enterprise architectuur op te zetten. Deze architectuur omvatte een datawarehouse architectuur en een cloud strategie voor applicaties. Binnen 6 maanden leverde Mylette een uitvoerbaar plan en architectuur standaarden.

Securities Processing
Securities Processing
Project Management, Architecture

Voor een IT dienstverlener aan de financiele industrie leverde Mylette project management en architectuur voor de implementatie van een nieuwe effectenadministratie bij een grote NL bank.

Mylette werkt onder andere voor: