René Dorresteijn

René Dorresteijn

René Dorresteijn

Managing Consultant

René is general manager en programma manager in omvangrijke financial markets verander - en compliance trajecten. Hij heeft naast gedegen product - en proces kennis vooral het gevoel voor hoe complexe organisaties met fundamentele veranderingen omgaan.

Naast het algemeen en commercieel leiderschap binnen Mylette, staan ook interim - en transitie management op zijn resume.

Stuur Rene een e-mail.

 

René Dorresteijn

Cases

Integration in 2020 architecture
Integration in 2020 architecture
Program Management, Interim Management

Voor een grote NL Bank verzorgde Mylette embedding van Financial Markets in een bankbreed IT transformatie programma. IT Standaarden en werkwijzen werden vertaald naar een roadmap voor de specifieke situatie bij Financial Markets.

ILAAP Implementation
ILAAP Implementation
Project Management, Architecture, Solutions Selection

Voor een grote NL Bank gaf Mylette leiding aan de implementatie van ILAAP in het cash management betalingsverkeer voor de bank. Binnen het project representeerde Mylette ook enterprise architectuur en vertolkte een leidende rol in het solution selectie proces.

Transition Management
Transition Management
Project Management, Business Analysis, Consulting

Een commercieel succesvolle  internationaal actieve asset manager verwerft grote complexe fiduciaire mandaten.  Mylette heeft  de on-boarding van deze mandaten begeleid en uitgevoerd, waaronder de selectie van externe managers en custodians en de daadwerkelijke transitie van de assets en informatie.

Risk Data Warehouse
Risk Data Warehouse
Project Management

Voor een NL vermogensbeheerder realiseerde Mylette een datawarehouse voor risk management doeleinden. Met behulp van een Agile aanpak werd dit project succesvol gebouwd en geimplementeerd.

Integrated Services platform
Integrated Services platform
Design, Project Management, Business Analyse

Voor een grote NL Bank realiseerde onze consultants als eerste in NL een portaal voor zakelijke clienten waarin treasury, cash management en financiele logistiek in samenhang worden aangeboden. De casus is door IBM als een global reference case voor portal implementaties gepresenteerd.

Mylette werkt onder andere voor: