Update

Update

Webinar rapportagedruk door wet- en regelgeving

Op 22 juni 2020 presenteerde Mylette in samenwerking met DEX Data Explorers haar eerste Webinar. Tijdens het webinar werd ingegaan op de rapportagedruk welke ontstaat bij financiële instellingen door de wijzigingen en de toename in wet- en regelgeving. Vervolgens hebben we een oplossing gepresenteerd welke we kunnen aanbieden om de rapportagedruk te verlichten en het proces te vereenvoudigen. 

Hieronder kunt u het webinar terug kijken.

Wilt u meer weten over de oplossing die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Updates

Overname Ajilon
Overname Ajilon

De Adecco Group Nederland draagt per januari 2019 de ondernemingsactiviteiten van Ajilon Finance, Financial Markets Solutions (FMS) tak over aan Mylette. De overname van de FMS tak van Ajilon Finance is voor Mylette een logische uitbreiding en versterkt haar capaciteiten op het gebied van Consulting. Wij zijn blij dat we op 1 januari 2019 onze nieuwe collega's mogen verwelkomen.

SBR Nexus partnert met Mylette
SBR Nexus partnert met Mylette

Voor een geruime periode heeft SBR Nexus de inhuur van haar flexibel personeel laten verlopen via Mylette, voor optimalisatie van het inhuurproces. SBR Nexus is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank en bouwt aan een netwerk waar ondernemers hun (financiële) informatie met tal van organisaties digitaal, makkelijk en veilig kunnen uitwisselen, met een simpele druk op de knop.

Mylette werkt onder andere voor: