Update

Update

AFS en Mylette bundelen de krachten in software ontwikkeling

AFS en Mylette bundelen de krachten om het core banking platform van Blanco over te nemen en door te ontwikkelen. Mylette neemt tevens een aantal programmeurs die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van het platform over van Blanco. In de samenwerking tussen Mylette en AFS, wordt Mylette verantwoordelijk voor de verkoop, het beheer en de verdere doorontwikkeling van het platform. AFS neemt de activiteiten van Knox (broker- en bewaardienstverlening) over en sluit een SaaS-overeenkomst met Mylette voor het gebruik van dit platform.

Begin december is het platform overgedragen en vanaf 19 januari maakt AFS gebruik van het core banking platform ter ondersteuning van de broker- en bewaardienstverlening aan zelfstandige vermogensbeheerders en andere financiële ondernemingen.

Hein Siemerink (AFS): “Met de bewaaractiviteiten van Knox en expertise van het team voegen we een mooie complementaire dienst toe aan ons huidige service pallet. Met de samenwerking met Mylette is ook de benodigde software in zeer goede handen.”

René Dorresteijn (Mylette): “De samenwerking met AFS om de activiteiten van Knox voort te zetten en het core banking platform ten behoeve van broker- en bewaardienstverlening door te ontwikkelen past perfect in de strategie van Mylette. Veel vermogensbeheerders en andere financiële ondernemingen nemen al diensten af van Mylette. Door de samenwerking met AFS worden onze klanten nog verder ontzorgd.”

Over AFS Group
AFS Group is een leading financiële en Renewable energy dienstverlener gespecialiseerd in multichannel bemiddeling en advies voor corporates, financiële instellingen en overheden.
De afdeling AFS Execution services waarbinnen de Knox activiteiten zullen plaatsvinden is reeds gespecialiseerd in de voltrekking van retail- of wholesale orders voor professionele (in aanmerking komende) cliënten. Via verschillende Europese kantoren levert AFS o.a. diensten aan (private) banken, vermogensbeheerders en institutionele beleggers met executiediensten. Zie voor meer informatie: www.afsgroup.nl.

 

 

Mylette werkt onder andere voor: