Update

Update

TeamGroup partnert met Mylette 

Met ingang van 1 januari 2020 zal Mylette de hr-werkzaamheden van TeamGroup uit handen nemen. Door de kennis en ervaring van Mylette op het gebied van personeelszaken kan TeamGroup zich volledig concentreren op hun dienstverlening. Naast deze samenwerking hebben beide partijen uitgesproken in de toekomst graag op meerdere vlakken intensiever te gaan samenwerken.

In 2018 is TeamGroup opgericht door Taco Vunderink, Björn van Dartel en Dave ten Have. TeamGroup zet consultants in binnen de financiële sector op het gebied van data-analyse, testwerkzaamheden en SOx, maar ook in diverse controller functies, als financieel specialisten of bij investeringsfondsen. 

 

Updates

Overname Ajilon
Overname Ajilon

De Adecco Group Nederland draagt per januari 2019 de ondernemingsactiviteiten van Ajilon Finance, Financial Markets Solutions (FMS) tak over aan Mylette. De overname van de FMS tak van Ajilon Finance is voor Mylette een logische uitbreiding en versterkt haar capaciteiten op het gebied van Consulting. Wij zijn blij dat we op 1 januari 2019 onze nieuwe collega's mogen verwelkomen.

SBR Nexus partnert met Mylette
SBR Nexus partnert met Mylette

Voor een geruime periode heeft SBR Nexus de inhuur van haar flexibel personeel laten verlopen via Mylette, voor optimalisatie van het inhuurproces. SBR Nexus is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank en bouwt aan een netwerk waar ondernemers hun (financiële) informatie met tal van organisaties digitaal, makkelijk en veilig kunnen uitwisselen, met een simpele druk op de knop.

Mylette werkt onder andere voor: