UPDATE

UPDATE

Mylette aangewezen als implementatiepartner van SBR Nexus

Door de grote toename van bedrijven die zich bij SBR Nexus aansluiten, heeft de organisatie besloten zich meer te gaan focussen op het optimaliseren en uitbreiden van de aangeboden producten. Daarom is Mylette de aangewezen partner om het implementatietraject van de organisatie over te nemen. Waar SBR Nexus oplossingen ontwikkelt om financiële data digitaal aan te leveren, ondersteunt Mylette bij de implementatie hiervan. Dit biedt de zekerheid dat de producten op een juiste wijze technisch worden geïmplementeerd en de interne processen daar zo volledig en efficiënt mogelijk op worden aangesloten.

Over SBR Nexus

SBR Nexus biedt de oplossing om makkelijk en veilig digitaal (financiële) bedrijfsdata uit te wisselen met verschillende organisaties. Ondernemingen kunnen via SBR Nexus met behulp van hun accountant, boekhouder of taxateur data aanleveren bij banken en steeds meer andere aangesloten partijen. SBR Nexus wordt daarmee dé manier voor ondernemingen om digitaal eenvoudig en veilig hun data te delen.

Over Mylette

Mylette is dienstverlener in de financiële industrie en biedt o.a. consulting en solutions. De consultants van Mylette zijn specialisten in verandertrajecten en worden voortdurend ingezet voor het optimaliseren van (financiële) bedrijfsprocessen en het begeleiden van implementatietrajecten.

De samenwerking is ontstaan uit eerdere succesvolle samenwerkingen tussen de twee organisaties en zal in de toekomst verder uitgebreid worden.

Recent updates

Overname Ajilon
Overname Ajilon

De Adecco Group Nederland draagt per januari 2019 de ondernemingsactiviteiten van Ajilon Finance, Financial Markets Solutions (FMS) tak over aan Mylette. De overname van de FMS tak van Ajilon Finance is voor Mylette een logische uitbreiding en versterkt haar capaciteiten op het gebied van consulting.
Wij zijn blij dat we op 1 januari 2019 onze nieuwe collega's mogen verwelkomen.

SBR Nexus partnert met Mylette
SBR Nexus partnert met Mylette

Met ingang van 1 januari 2019 zal SBR Nexus de inhuur van haar flexibel personeel laten verlopen via Mylette, voor optimalisatie van het inhuurproces.
SBR Nexus is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank en bouwt aan een netwerk waar ondernemers hun (financiële) informatie met tal van organisaties digitaal, makkelijk en veilig kunnen uitwisselen, met een simpele druk op de knop.

Mylette werkt onder andere voor de volgende bedrijven