Update

Update

Mylette custodian selectie

Pensioenfondsen, vermogensbeheerders, verzekeraars, stichtingen en andere partijen, oftewel asset owners, maken gebruik van custodians. De custodian bewaart, registreert en beheert de assets. De rol van de custodian is in basis voor iedere partij hetzelfde echter de nuance zit in het type dienstverlening van de asset owners; een pensioenfonds heeft andere behoeften dan een verzekeraar.

Door uitbreiding van assettypen of veranderende servicebehoefte van een asset owner, kan een wijziging van de custodian noodzakelijk zijn. Daarnaast kan een asset owner risico’s willen spreiden of een extra custodian noodzakelijk vinden. Discontinuïteit van het partnership kan ook een reden voor het selecteren van een andere custodian zijn.

In haar dienstverlening heeft Mylette custodian selectie opgenomen waarmee asset owners in hun RFI/RFP trajecten ondersteund kunnen worden.

De consultants van Mylette hebben de kennis en ervaring vanuit de praktijk met deze trajecten. De ontwikkelde tools kunnen de doorlooptijd van een selectietraject positief beïnvloeden. Niet alleen ondersteunen de consultants van Mylette de klant inhoudelijk maar bieden ook ondersteuning in het gehele proces.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Updates

Overname Ajilon
Overname Ajilon

De Adecco Group Nederland draagt per januari 2019 de ondernemingsactiviteiten van Ajilon Finance, Financial Markets Solutions (FMS) tak over aan Mylette. De overname van de FMS tak van Ajilon Finance is voor Mylette een logische uitbreiding en versterkt haar capaciteiten op het gebied van consulting. Wij zijn blij dat we op 1 januari 2019 onze nieuwe collega's mogen verwelkomen.

SBR Nexus partnert met Mylette
SBR Nexus partnert met Mylette

Voor een geruime periode heeft SBR Nexus de inhuur van haar flexibel personeel laten verlopen via Mylette, voor optimalisatie van het inhuurproces. SBR Nexus is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank en bouwt aan een netwerk waar ondernemers hun (financiële) informatie met tal van organisaties digitaal, makkelijk en veilig kunnen uitwisselen, met een simpele druk op de knop.

Mylette werkt onder andere voor: