Arthur Koreman

Arthur Koreman

Arthur Koreman

SENIOR CONSULTANT

De expertises van Arthur lopen uiteen van assetmanagement tot betalingsverkeer, maar ook treasury, securities lending & custody behoren tot zijn portefeuille. Specialisaties liggen in custody gerelateerde onderwerpen zoals corporate actions en settlements. Arthur heeft functies vervuld als projectmanager, interim-manager en changemanager.

Stuur Arthur een mail.

 

Wessel den Adel

Cases

Custodian Selection
Custodian Selection
Consulting, Project Management

Een grote NL vermogensbeheerder zocht Mylette aan om leiding te geven aan de selectie van een nieuwe prime custodian. Met onze kennis van de markt was een short-list snel opgesteld.

EMIR Compliance
EMIR Compliance
Project Management, Business Analysis

Mylette verzorgde voor een NL Bank leiding aan het project waarin de transitie naar central clearing en EMIR rapportages werd geleverd.
Mylette bracht design en implemenatiewijze in op basis van best practices.

Transitie Management
Transitie Management
Project Management, Business Analysis, Consulting

Een commercieel succesvolle  internationaal actieve asset manager verwerft grote complexe fiduciaire mandaten.  Mylette heeft  de on-boarding van deze mandaten begeleid en uitgevoerd, waaronder de selectie van externe managers en custodians en de daadwerkelijke transitie van de assets en informatie.

Management Training
Management Training
Expert Services

Een NL bank benaderde Mylette voor een kennisprogramma voor haar staf en middle management van de beleggingsafdeling. Met deze doelstelling heeft Mylette in drie weken een programmavoorstel gepresenteerd, gebruikmakend van haar academische netwerk en ervaring met het organiseren van academies.

Mylette werkt onder andere voor: