Mylette Associates

Mylette Associates

Wij zijn ons netwerk

Onderdeel van onze netwerkstrategie is het verbinden van ervaren en geprofileerde professionals in de financiële industrie. Deze professionals vertegenwoordigen een waarde die Mylette complementeert en hebben een voorkeur om zelfstandig te werken.

Door met deze professionals een verbinding te maken ontstaat een groter geheel van specifieke kennis en individuele netwerken die zowel de professional als Mylette in staat stelt haar relevantie voor de markt te vergroten. We delen daarbij onze interne investeringen in kennis en onderzoek naar de consequenties van regelgeving, veranderende commerciële modellen en ontwikkeling van producten.

Mylette biedt Associates:

  • Kennis delen via het Kennis Portaal voor Associates en participatie in meetings rond actuele thema's in de financiële industrie;
  • De mogelijkheid samen commerciële mogelijkheden te benutten waarbij Mylette de Associate ondersteunt met aanvullende continuïteit, contractstructuur en resourcing;
  • Faciliteiten als ontvangstruimte en communicatie;
  • Openstelling van ons netwerk in ondersteunende diensten, administratie en verzekeringen, voor een betere verwerving van deze diensten ten opzichte van individuele inkoop.

Neem desgewenst contact met ons op voor meer informatie.

Mylette werkt onder andere voor de volgende bedrijven