Werken bij Mylette

Werken bij Mylette

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Sinds een aantal jaren werft Mylette actief jonge mensen met ambitie in de financiële wereld. Jonge professionals (WO/HBO) die onder de hoede van een ervaren consultant hun weg bereiden in een complexe industrie waarin veel in beweging is en ter discussie staat.

Voor een aantal specifieke functies en taken zoeken we ook meer ervaren mensen, maar ervaren of niet - alle Myletters vormen voor ons inhoudelijke meerwaarde. Nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht zijn belangrijke facetten van consultancy in de aanpak die ons voor ogen staat en daar is niet altijd ervaring voor nodig.

Mylette heeft de volgende vacatures voor junior en ervaren consultants of experts. Mocht een specifieke positie voor u er niet bij staan en heeft u toch het gevoel dat u en Mylette bij elkaar zouden kunnen passen? Neem dan ook contact op.

Onze vacatures staan uitgebreid op de site Magnet.me, waar u ook online kunt solliciteren.

Vacatures

Junior Consultant
Junior Consultant

Mylette zoekt jonge professionals (WO/HBO) die onder de hoede van een ervaren consultant hun weg bereiden in een complexe industrie waarin veel in beweging is, en ter discussie staat.

Bekijk de vacature en solliciteer direct online.

BI Ontwikkelaar
BI Ontwikkelaar

Als Business Intelligence ontwikkelaar maak je onderdeel uit van een klein, maar groeiend team van gepassioneerde ontwikkelaars. Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van data warehouses.

Bekijk de vacature en solliciteer direct online.

(Medior) Java Developer
(Medior) Java Developer

Micro services, continuous integration, continuous deployment, cloud development, containers, etc: Uitdagend werk voor IT-ers met passie en ambitie. Dat is een van de dingen die Mylette voor jou in petto heeft.

Bekijk de vacature en solliciteer direct online.

Mylette werkt onder andere voor de volgende bedrijven