UPDATE

UPDATE

Mylette €STR Assessment©

London Interbank Offered Rate is nu één van de belangrijkste benchmarks in de financiële industrie. Daar waar de US en UK inmiddels SOFR en SONIA geïntroduceerd hebben, worden in continentaal EU EURIBOR & EONIA nog gehanteerd welke niet voldoen aan de door toezichthouders gestelde eisen. Diverse financiële autoriteiten (oa. BBA, IOSCO, EC) hebben onderzoek gedaan naar een oplossing voor een risico-vrije benchmark met richtlijnen gerelateerd aan governance, berekeningswijze en transparantie: €STR. 

€STR zal gebaseerd zijn op interbancaire geldmarket transacties en door een onafhankelijke partij worden gepubliceerd. Dat geeft een steviger en onafhankelijker basis voor deze benchmark in de financiele geld - en kapitaalmarkt.

 Door Mylette is een assessment ontwikkeld: Mylette €STR Assessment©. Hiermee wordt de impact hiervan voor een organisatie in kaart gebracht. De impact is zeer afhankelijk van lopende contracten, waarbij de Mylette assessment zorgt voor een volledig beeld van de impact en benchmarks voor oplossingen en benodigde veranderingen.

Recent updates

Overname Ajilon
Overname Ajilon

De Adecco Group Nederland draagt per januari 2019 de ondernemingsactiviteiten van Ajilon Finance, Financial Markets Solutions (FMS) tak over aan Mylette. De overname van de FMS tak van Ajilon Finance is voor Mylette een logische uitbreiding en versterkt haar capaciteiten op het gebied van consulting.
Wij zijn blij dat we op 1 januari 2019 onze nieuwe collega's mogen verwelkomen.

SBR Nexus partnert met Mylette
SBR Nexus partnert met Mylette

Met ingang van 1 januari 2019 zal SBR Nexus de inhuur van haar flexibel personeel laten verlopen via Mylette, voor optimalisatie van het inhuurproces.
SBR Nexus is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank en bouwt aan een netwerk waar ondernemers hun (financiële) informatie met tal van organisaties digitaal, makkelijk en veilig kunnen uitwisselen, met een simpele druk op de knop.

Mylette werkt onder andere voor de volgende bedrijven