Solutions Proposition

Solutions Header

De eisen aan een business applicatie ontwikkelen zich constant, niet in het minst binnen de financiƫle industrie die van nature voorop loopt in informatie technologie. Een aantal jaar geleden was de ontwikkeling van een business applicatie georganiseerd rond het (technische) ontwikkel proces, waar nu functionele effectiviteit en "total cost of ownership" de belangrijkste focus zijn voor IT beslissingen en de inrichting van projecten.

Mylette's technische propositie zorgt ervoor dat de IT inspanningen en - investeringen gericht zijn op wat belangrijk is voor de opdrachtgever. Met onze functionele focus op transactie processing, market data en pricing leveren we maatwerk software oplossingen die zijn gebaseerd op software engines waarin generieke kwaliteiten en functies worden onderhouden.

Inzet van onze software engines betekent een reductie van gemiddeld 75% van het development werk en hergebruik van geteste en reeds in productie zijnde techniek in maatwerk oplossingen. De resterende 25 % bestaat uit specifieke berekeningsmethoden en - processen die we in korte tijd solide in business solutions kunnen verwerken.

Solide oplossingen die we als product ondersteunen door versies van server -, database -, browser -, en andere industrie standaarden te hanteren. Gecombineerd met korte support lijnen, aangestuurd door applicatie architecten resulteert dit in kosten effectieve oplossingen, die de missie van onze opdrachtgevers werkelijk ondersteunen.