Enterprise Portal Technology

Mylette's team ontwikkelt en levert front-end technology compatible met enterprise portal technologie en leidende standaarden (JSR) sinds 2002. De beslissing om functionaliteit onder te brengen in deze technologie is gebaseerd op de voordelen die deze technologie heeft voor organisaties die online financiële dienstverlening leveren aan verschillende onderscheidende groepen cliënten.

Daarnaast brengt portaal technologie verschillende web based diensten en functies onder beheer met geïntegreerde toegang, overkoepelend design en pagina opmaak tools. De leidende standaarden (JSR 168/268 and WSRP 1.0 and 2.0) zijn niet door elke leverancier eenduidig geïnterpreteerd en daarom testen we onze product ontwikkeling op:

Liferay Logo Liferay Enterprise Portal: Dit is een open source portal met een zeer solide installed base en een actieve gebruikers - en developers gemeenschap. Naar ons inzicht is dit de leidende software op het gebied van enterprise portals met ruim 7.000 installaties onder andere bij gerenommeerde financiële instituten.

IBM WPS Logo IBM Websphere Portal Server: Deze software is leidend in Enterprise Portals voor grote financiële instellingen en als voldragen product als een van de eersten op de markt. Mylette's engines zijn sinds versie 2.0 in 2001 geïntegreerd in wat de eerste IBM WPS implementatie werd op het publieke domein.

JBoss Logo De JBoss Portal is weer een open source portal en onderdeel van een leidende open source server technologie suite. Deze software is niet uitgebreid in (content) management en andere beheersmatige functies. Het vormt wel een zeer stabiele container voor implementaties waarbij visual design en merkbeleving ondergeschikt zijn aan continuïteit en performance.

Neem contact met ons voor de volledige (Engelstalige) white paper met daarin:

  • Wat is een Enterprise Portal
  • Waarom een Enterprise Portal
  • Mylette's integratie met Enterprise Portal Technologie.