Financial Logistics

Betalingsverkeer en cash management vormen het hart van bancaire dienstverlening. Daarnaast zijn kosten per transactie, beheersbaarheid van geldstromen en de dienstverlening aan cliënten belangrijkste business drivers. Dat laaste aspect wordt niet alleen bepaald door de functies en toegankelijkheid van betaling en bankrekeningen. De mate waarin deze functies zijn geïntegreerd met andere financiële producten bepaald evenzeer het niveau.

Waar veel aandacht uit gaat naar regelgeving rond de beheersing van risico's in de bank - en tradingsector, zijn er belangrijke ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer gaande. SEPA is of hoort in de afrondende fase te zijn beland en nieuwe regelgeving is onderweg gebruikmakend van de geïntegreerde "payment area". Op het gebied van beheersbaarheid en risk management is Intraday liquididity management een thema dat aandacht vereist.

Mylette heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van betalingsverkeer, zowel voor retail - als wholesale cliënten. We ondersteunen banken en financiële instituten met design kennis, op zowel business - als IT vlak, waarmee we helpen een infrastructuur te ontwerpen voor een effectieve financiële logistieke operatie. Op tactisch, technisch en operationeel gebied kunnen we adviseren en ondersteunen bij keuze en implementatie van het ontwerp, inclusief de keuze en inrichting van software.