Company facts

Mylette levert dienstverlening in de vorm van consulting, solutions en expertise services aan de financiële industrie. De basis van Mylette, haar management en senior consultants ligt in beurshandel en beurs transactieverwerking. Dit domein is langzaam maar zeker uitgebreid naar een volledig spectrum van expertise, kennis en kunde op het gebied van bankieren, brokerage en investments.

Onze belangrijkste kracht en drijfveer is dat we waarde en partnership bieden gebaseerd op kennis en een proactieve aanpak van veranderingen. Sinds de oprichting hebben we ongeveer elk substantieel Nederlands financieel instituut mogen bedienen met consulting en interim staffing. Na de toevoeging van services en solutions bieden we een volledig palet aan diensten voor onze cliënten.

Network

In onze visie is de basis voor goede dienstverlening het bieden van de best beschikbare kennis op het juiste moment. Een netwerk is daarin belangrijker dan het aanbieden van interne consultants met een minder profiel voor de uit te voeren opdracht.

Binnen ons Associates Program ontwikkelen we nog meer middelen om onze cliënten van de best denkbare ondersteuning te kunnen voorzien.

Facts