Software Engines

Mylette heeft een set software engines ontwikkeld die de basis vormt voor maatwerk oplossingen in de financiële industrie, gericht op services aan professionele gebruikers. De engines stellen ons in staat elk financieel product in een volledige service omgeving aan cliënten of interne afnemers aan te bieden.

Functional Overview Engines

Onze engines zijn ontwikkeld gedurende 10 jaar track record in de financiële industrie en zijn gedurende die tijd up-to-date gehouden met technische ontwikkelingen en innovatie op het gebied van online communicatie middelen.

In essentie brengen we front office functies naar cliënten, agenten en andere sales kanalen. Onze oplossingen ondersteunen een volledige STP waarbij we dit middels een dealer interventie functie combineren met volledige controle over automatisch geprijsde transacties voor de gebruikers.

Technologie

All onze engines zijn ontwikkeld in Java en Java gerelateerde technologie. We leveren volledige applicaties die kunnen opereren binnen de architectuur van de bank, op Linux, Unix of Windows OS. Onze front-end technologie is gebaseerd op een AJAX / Comet framework dat alle benodigde functies ook beschikbaar maakt binnen Enterprise Portal Technology.

De architectuur van onze engines stelt ons in staat oplossingen te leveren die eindeloos schaalbaar zijn over meerdere machines om zo grote groepen eindgebruikers te bedienen.