MDS | Dashboard Solutions

De omvang van uw fonds is niet direct belangrijk. Van belang is een goede governance. Dit komt tot uiting in een juiste bedrijfsvoering waarbij het risicomanagement centraal staat en de grip op kosten de nodige aandacht krijgt. Met Mylette Dashboard Solutions kunt u periodiek nagaan of de uitvoering in lijn is met de doelstellingen. De checks & balances waarvoor u verantwoordelijk bent worden op strategisch, beleidsmatig en operationeel inzichtelijk gemaakt.

bpfbouw logo

“Sinds een jaar zijn wij een zeer tevreden gebruiker van het door Mylette Dashboard Solutions ontwikkelde dashboard. Met dit dashboard hebben wij al onze operationele risico’s professioneel in kaart kunnen brengen.  Het dashboard geeft zowel de risico’s als de genomen beheersmaatregelen inzichtelijke weer.

Hierdoor beschikken de bestuursleden van Bpf Bouw en de medewerkers van het pensioenbureau over de meest actuele stand van de risico’s van het fonds.”

Jobert Koomans – bestuurder met aandachtsgebied integraal risicomanagement
Jacco Keizer – operational risk manager - bestuursbureau bpfBOUW

Met Mylette Dashboard Solutions krijgt u inzicht in de status van de financiële en niet financiële risico’s die door uw fonds worden gelopen. Als bestuurder bent en blijft u hierdoor ‘in control’ en kunt u tijdig en weloverwogen beslissingen nemen. Je weet waar je staat en je kunt direct actie ondernemen.

Naast het ontwikkelen en het implementeren van diverse dashboards biedt Mylette consultancy diensten en interim management aan op het gebied van risicomanagement, fiduciair management en governance. Hier kunt u denken aan:

  • Inrichten van uw governance structuur;
  • Ontwikkelen risicomanagement ‘framework’;
  • Begeleiden van het selecteren van uitvoerders zoals een fiduciair manager, custodian of een risicomanager;
  • ‘Onboarding’ van een uitvoerder;
  • Evaluatie van deelgebieden van bijvoorbeeld een pensioenadministratie;
  • Begeleiden van een bestuursevaluatie.

Als u meer informatie wilt ontvangen, of een toelichting van hetgeen Mylette Dashboard Solutions voor uw organisatie kan betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

TopicCONTACT
Contact Person
Robert Jessurum Lobo
Senior Consultant

r.lobo@mylette.nl
+ 31 (0) 652 688 907

Ipfos and Solutions
MDS | Mylette Dashboard Solutions

Onder de naam Mylette Dashboard Solutions is door Mylette en IPFOS een pensioendashboard ontwikkeld. Dit dashboard geeft het pensioenfonds inzage in het integraal risicomanagement, de verplichtingen versus de beleggingen en het operationeel risico.