Consulting Approach

Consulting Image

De financiële industrie wordt geconfronteerd met, en op onderdelen zelfs gedomineerd door verandering. In de laatste vijf jaar zijn fundamentele vragen aan de orde gesteld waarvan niet allen zijn beantwoord. Deze vragen zijn van grote invloed op de industrie, haar regels, haar verantwoordelijkheden en haar verdienmodellen.

Consulting volgens Mylette is: "Wat kunnen we doen?" We geloven in ervaring maar niet in commerciële templates, afgebakende verantwoordelijkheden of dichtgetimmerde rolbeschrijvingen. Onze drijfveren zijn nieuwsgierigheid, de ambitie om onze kennis en relevantie voor de markt uit te bouwen en onze cliënten te helpen met de ontwikkeling van hun business.

Onze consulting strekt van strategische ondersteuning en samenwerking, tot proces beschrijvingen en implementatie ondersteuning. In al deze hoedanigheden hebben we specialisten met ervaring en meerwaarde in hun kennis domein.

We onderhouden onze kennis actief, onderzoeken, volgen en interpreteren ontwikkelingen voordat we met cliënten communiceren. Onze managing consultants hebben een track record van meer dan 20 jaar in de industrie, onze senior consultants tenminste 10.